ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ EISNFEUER  

Υπηρεσία Εγκατάστασης Τζακιών

 

Αναλαμβάνουμε εξ'ολοκλήρου την εγκατάσταση του τζακίου σας, από την μεταφορά της εστίας, την τοποθέτηση των φουγάρων, μέχρι και την κατασκευή της, για να είστε σίγουροι ότι θα γίνει ορθά, ασφαλές και στα πλαίσια των ισχύοντων κανονισμών.

Υπηρεσία

Μηχανολογικών

Εγκαταστάσεων 

 

Πολύχρονη εμπειρία στις εγκαταστάσεις μηχανολογικών συστημάτων όπως: διασωληνώσεις για θερμαντικά σώματα και ενδοδαπέδιες θερμάνσεις, εγκατάσταση κεντρικών θερμάνσεων με λέβητες υγραερίου, πετρελαίου, ηλεκτρικούς, ξύλου, πέλλετ, βιομάζας και στερεών καυσίμων.

Υπηρεσία Υδραυλικών Συστημάτων

 

Αναλαμβάνουμε παντός είδους εγκαταστάσεις υδραυλικών  συστημάτων, όπως  διασωληνώσεις αποχετεύσεων και υδρορροών, ταχύθερμων άμεσης παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, ηλιακούς θερμοσίφωνες, πιεστικά συστήματα κλπ. 

Άμεση τοποθέτηση και όλων των ειδών υγιεινής στο χώρο σας.

Υπηρεσία Συντήρησης και Επιδιόρθωσης

 

Ένα απο τα βασικότερα στοιχεία για την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων σας, αλλά και για την  προσωπική σας ασφάλεια, είναι η συντήρησή τους. Βρισκόμαστε δίπλα σας και μετά την πώληση παρέχοντας  τεχνική υποστήριξη, συντήρηση και επιδιόρθωση σε όλα μας τα προϊόντα.

Η EISNFEUER πέραν από τα προϊόντα που εμπορεύεται σας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μηχανολογικά τεχνικά θέματα. Αναλαμβάνουμε επίσης, τις μηχανολογικές και υδραυλικές σας εγκαταστάσεις τόσο για οικιστικά όσο και για βαρεού τύπου βιομηχανικά έργα. 

Η EISNFEUER παρέχει τις υπηρεσίες της μετά την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος καθώς η συντήρηση αυτού αποτελεί βασικό στοιχείο για την μεγάλη διαρκείας ζωής του.

EISNFEUER

Ασφάλεια-Υπευθυνότητα-Αξιοπιστία

Τζάκια, Σόμπες, Κλιματιστικά, Πέλλετ, Heat  Pump